Нашите адреси на

Картата

ЗЕЛЕНИ АПАРТАМЕНТИ A10, А13 - А16 И СТАИ 503-506
улица Христо Смирненски 15,
етаж 3 (А10), етаж 4 (А13 - А16), етаж 5 (стаи 503-506
Сандански 2800,
GPS 41.5640 / 23.281777

ЧЕРВЕН АПАРТАМЕНТ (A3)
улица Банска 2Б,
етаж 1, ап. #5Б,
Сандански 2800,
GPS 41.5657 / 23.2813

+359 899 126 522
+359 899 126 466

+359 897 820 517
Изпрати имейл